whattsapp image

WhatsApp Municipal

PALAMÓS

Subscriu-te al canal informatiu oficial de l'Ajuntament de Palamós

L’Ajuntament de Palamós posa a disposició de la ciutadania un nou canal informatiu, directe al telèfon i gratuït.

Mitjançant l’aplicació de Whatsapp, s’ha creat un canal municipal des d’on es compartirà informació d’interès pública amb continguts, comunicats i altres informacions rellevants i d’actualitat sobre Palamós.

Els missatges s’enviaran de manera periòdica a través d’aquesta aplicació, a partir de les llistes de difusió de Whatsapp.

La comunicació d’aquest canal serà unidireccional, per tant, no es respondrà cap missatge. Per a qualsevol consulta podeu contactar amb l’ajuntament mitjançant els canals habituals de comunicació (atenció telefònica: 972600026), o de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, c/ Major 56 de Palamós.

Vols estar informat de les novetats del municipi? Subscriu-te ara i estigues a la última!

Instruccions per donar-se d'alta

Si vols donar-te d’alta en el servei només has de:

  1. Guardar aquest número a la teva agenda
  2. Enviar un missatge:
    Alta Ajuntament

Si vols donar-te de baixa del servei només has d’enviar-nos un missatge de WhatsApp:
Baixa Ajuntament

Recordeu que aquest canal és només de difusió i unidireccional, no es respondrà cap missatge.

+34 972 60 00 26
Guarda't aquest número a l'agenda

Protecció de dades personals

En virtut de la normativa vigent en matèria de protecció de dades informem que les seves dades  seran emprades exclusivament per gestionar els enviaments de les comunicacions que han sol·licitat prèviament. La base de legitimació serà la del seu consentiment exprés el qual serà resultat de l’acció de sol·licitud d’inscripció al mateix mitjançant l’enviament de les seves dades per mitjà del canal. En cap cas es comunicaran les seves dades  a tercers. Les seves dades seran conservades  fins que el tractament sigui legítim per la finalitat per la qual van ser recollides i en tot fins que no sol·liciti la baixa de les mateixes. Podrà sol·licitar deixar de rebre comunicacions enviant el missatge “Baixa” a través del mateix canal.  A excepció d’aquest, es recorda que el canal de comunicació és unidireccional i en cap cas serveix com a canal de consulta.

 

En qualsevol cas podrà exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació i de portabilitat de les dades mitjançant un escrit dirigit a Carrer Major 56, Palamós 17230 (Girona) o a través de correu electrònic a dpd@palamos.cat. En tot cas, si ho considera, podrà presentar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat).