Acte informatiu sobre la nova llei d’habitatge i la regulació dels preus del lloguer

El passat mes de març va entrar en vigor la regulació del preu del lloguer, aplicant d’aquesta manera un dels preceptes previstos a la nova llei de l’habitatge.

Mitjançant aquesta mesura es defineix el preu mitjà dels lloguers en els municipis declarats zones residencials tensionades, entre els quals hi ha Palamós, marcant un topall del preu màxim per als arrendadors en el cas dels grans tenidors o d’un pis que no s’hagi llogat en els darrers cinc anys.

Amb l’objectiu de poder informar sobre l’aplicació de la nova regulació dels preus del lloguer, l’Àrea d’Habitatge de l’Ajuntament de Palamós i la Cambra de la Propietat Urbana de Girona, organitzen conjuntament una jornada informativa, mitjançant la qual poder donar resposta a totes les preguntes que puguin sorgir en referència a aquesta temàtica.

Aquest acte informatiu tindrà lloc demà dimecres, 3 d’abril, a les 20 h, a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal “Lluís Barceló i Bou” (parc dels Països Catalans).

Amb la participació de tècnics especialistes s’aprofundirà en aquest nou índex estatal per a la contenció dels preus del lloguer, en una proposta informativa i divulgativa adreçada tant als propietaris d’habitatges com per als seus arrendataris.

La jornada aportarà informació sobre quins propietaris hauran d’aplicar el nou rang de preus, el termini a partir del qual s’haurà de començar a imputar,  els contractes que queden exclosos, els increments de la renda del lloguer en el cas d’haver fet reformes, o bé, en quins supòsits es poden incrementar els preus regulats, entre altres.

L’acte és d’accés gratuït i obert a totes les persones o empreses que puguin estar interessades en aquesta temàtica.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat