Comença el període de preinscripcions de l’Escola Municipal d’Adults de Palamós per al curs 2024-2025

L’Escola Municipal d’Adults, depenent de l’Àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Palamós inicia, demà  dimarts dia 11, el període de preinscripcions per al curs 2024-2025, que restarà obert fins al 21 de juny.

En aquesta activitat formativa s’ofereixen els cursos de preparació per a les proves d’accés a cicles formatius de grau mitjà i superior, per a la prova lliure de graduat en educació secundària (GESO) i per a les proves d’accés a la universitat.

També inclou cursos de formació instrumental i bàsica (alfabetització), cursos d’idiomes (anglès, cinc nivells i un curs de conversa avançada; castellà i francès, tres nivells, català un nivell, així com el COMPETIC d’informàtica inicial per a adults, dos nivells.

Les inscripcions i matriculacions es formalitzaran exclusivament mitjançant  la pàgina www.palamos.cat/formacio, per les quals caldrà primer donar-se d’alta com a usuari i, tot seguit, inscriure’s als cursos que interessin.

Els tècnics de l’oficina de l’Escola Municipal d’Adults, ubicada a l’Aula d’Aprenentatge (c/ Riera, 31), assessoraran a totes aquelles persones que requereixin suport per a poder formalitzar aquest tràmit. Aquest ajut s’oferirà des de les oficines de EMAP, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, i durant tot el període de preinscripcions.

Cal recordar que les places són limitades, per això, les persones empadronades a Palamós tindran prioritat en la preinscripció ordinària. Per les persones no empadronades al municipi, es farà llista d’espera per ordre de sol·licitud.

Un cop tancat el període de preinscripcions, el dia 9 de juliol, s’enviarà un correu a totes les persones inscrites confirmant l’admissió al curs.

A partir del 10 de juliol continuarà la inscripció en aquells cursos que hagin quedat amb vacants, i fins a exhauriment de places. En aquests casos la matriculació serà directa. Els nous inscrits rebran un avís amb els passos necessaris per a formalitzar la matriculació.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Educació

Relacionades per entitat