Comunicat de l’Ajuntament de Palamós

“II.Iustrissim Senyor

I am writing to express my sincere gratitude for you interest in staging the first of the Regattas in the lead up to what will be a stunning America’s Cup in Barcelona next year.

Every member of your team was so helpful and enthusiastic that it was difficult to decide between Palamos and Vilanova, the facilities, conditions and friendly atmosphere was exceptional in both Venues.

What swung it was the unavailability of the weekend of Sept 16/17 due to the arrival of Cruise Ships which made it facility impractical in real terms, Moving to another weekend was not an option due other sailing event clashes.

Thankyou once again and I look forward to welcoming you certainly in Barcelona next year for AmCup 37 and I hope September this year for our first Regatta

Molt atentament

Grant Dalton
CEO
Americas Cup Events”

(traducció)
II.Iustrissim Senyor,

T’escric per expressar el meu sincer agraïment pel teu interès en organitzar la primera de les Regates de cara a la que serà una impressionant Copa Amèrica a Barcelona l’any vinent.

Tots els membres del vostre equip van ser tan servicials i entusiastes que va ser difícil decidir entre Palamós i Vilanova, les instal·lacions, les condicions i l’ambient acollidor van ser excepcionals a tots dos espais.

El que va variar va ser la indisponiblitat del cap de setmana del 16/17 de setembre a causa de l’arribada de vaixells de creuer, que va fer que les instal·lacions no fossin practicables. El trasllat a un altre cap de setmana no era una opció a causa d’altres esdeveniments de vela.

Gràcies una vegada més i espero poder-vos donar la benvinguda a Barcelona l’any vinent per l’AmCup 37 i us espero el setembre d’aquest any per la nostra primera regata.

Molt atentament

Grant Dalton
CEO
Americas Cup Events

L’Ajuntament de Palamós valora el dret d’emprendre accions legals contra aquest mitjà en referència a la publicació d’aquesta notícia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat