El Club de Golf Pitch&Putt Palamós fa una donació econòmica solidària a l’Espai de Distribució d’Aliments de la vila

L’Espai de Distribució d’Aliments (EDA)-Albert Castejón, a Palamós, va acollir ahir dilluns 25 de novembre, l’acte de lliurament de la recaptació solidària que el Club de Golf Pitch&Putt Palamós va recollir amb motiu de l’organització del tradicional Campionat de Golf Platja que aquesta entitat va organitzar el dia 12 d’octubre a la platja Gran de Palamós, sumats a l’aportació directa de fons realitzada per aquest club esportiu local.

Es tracta d’un total de 500 euros que el president del Club de Golf palamosí, Francesc Ferrer, va lliurar a la presidenta de Càritas Interparroquial Palamós i Sant Joan, Fanny Fuertes, i que seran destinats a l’adquisició productes, principalment frescos, per l’Espai de Distribució d’Aliments-Albert Castejón que aquesta entitat gestiona a la vila amb la col•laboració de l’Àrea d’Acció Social i Cooperació de l’Ajuntament de Palamós.

Aquest equipament social, situat al número 20 del carrer de Mas Guàrdies, dóna servei a famílies de Palamós que requereixen ajuda per cobrir les necessitats bàsiques primàries, aportant-los aliments de primera necessitat, i sota el cribratge tècnic previ realitzat pels Serveis Socials municipals.

L’acte de lliurament dels diners que es va realitzar al mateix EDA, va comptar amb la presència de diversos representants del Club de Golf i Càritas, acompanyats de la regidora d’Acció Social i Cooperació, Chaymae Mechaal; i d’Esports, Joan Barba.

L’objectiu dels Espais de Distribució d’Aliments és avançar i consolidar la feina que les institucions públiques i privades realitzen envers les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, ampliant el nivell de cobertura de les necessitats bàsiques primàries i reforçant la dimensió promocional i educativa amb les famílies i el treball en xarxa.

El club de golf palamosí
El Club de Golf i Pitch & Putt Palamós es va fundar a finals de 2006, a iniciativa d’un grup de palamosins i palamosines aficionats a aquest esport. Aquesta va ser la llavor del primer club dedicat a l’esport del golf que es crea a la vila.

Amb un total de 170 socis i el suport de l’Ajuntament de Palamós, el Club de Golf Palamós celebra durant l’any diversos campionats socials, destacant el Torneig Vila de Palamós, que se celebra al juny durant la Festa Major; el campionat de Golf Platja, a l’octubre; i el torneig de Nadal, que es disputa al desembre coincidint amb l’aniversari del club.

Aquesta entitat esportiva palamosina ha establert acords amb diversos camps de golf de la comarca mitjançant els quals s’apliquen reduccions econòmiques per als socis de l’entitat.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat