El Museu de la Pesca i l’Oficina de Turisme de Palamós revaliden un any més el distintiu del Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà

El Museu de la Pesca i l’Oficina de Turisme de l’Ajuntament de Palamós han obtingut, un any més, el Pla d’Accessibilitat Turística del Baix Empordà. El distintiu que ho certificarà al llarg d’aquest any 2024, es va lliurar ahir dijous (30/05/24) en el decurs d’un acte celebrat al Museu del Suro, a Palafrugell.

En nom de l’Ajuntament de Palamós, la regidora de Patrimoni, Maria Puig, i la cap de l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós, Sílvia Romero, varen recollir aquestes distincions de mans de la presidenta del Consell Comarcal del Baix Empordà, Glòria Marull; i del vicepresident segon, conseller comarcal de Turisme del Baix Empordà, i segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Palamós, Raimon Trujillo.

Reconeixement a una bona gestió

Els criteris avaluats pels quals s’han atorgat aquests distintius a aquests dos equipaments municipals, han destacat la promoció que fan i els serveis que aporten respecte a un turisme inclusiu.

En l’acte s’ha fet entrega d’un diploma de reconeixement i un adhesiu referent al tipus de discapacitat que han adaptat la seva oferta. Els distintius fan referència a discapacitat visual, auditiva, cognitiva, usuaris de cadira de rodes, mobilitat reduïda i necessitats especials per a famílies.

Durant l’acte, es va presentar la nova publicació “Turisme per a tothom al Baix Empordà” que recull les empreses i serveis turístics de la comarca que han superat la visita de validació de l’accessibilitat del servei turístic per part d’una empresa especialitzada en turisme accessible.

La publicació, editada en català, castellà, anglès i francès, es distribueix a través de les oficines de turisme i els ajuntaments de la comarca, i també està disponible a les empreses i serveis participants. La publicació també es pot trobar digitalment a la pàgina web turística comarcal www.visitemporda.com i està adaptada perquè persones invidents la puguin consultar també.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat