Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Presentació de “Estudi tècnic de l’oferta de peix a la restauració comercial del Baix Empordà”

23 octubre 2023 | 11:00 12:00

estudi cuina peix 2023
Presentació de "Estudi tècnic de l’oferta de peix a la restauració comercial del Baix Empordà" 2

La Fundació Promediterrània presenta l’informe sobre “Estudi tècnic de l’oferta de peix a la restauració comercial del Baix Empordà“, orientat a conèixer la presència del peix en les cartes i menús dels restaurants de la comarca.

L’estudi ha estat dirigit pel Dr. Francesc Fusté, director de la Càtedra d’Estudis Marítims i professor del departament d’Empresa de la Universitat de Girona. Entre març i juny de 2023 s’ha analitzat l’oferta gastronòmica de 75 restaurants i s’han dut a terme 33 entrevistes a restauradors de la comarca. Els resultats descriuen la presència del peix en l’oferta gastronòmica, la tipologia de cuina predominant, l’origen dels productes, els perfils dels negocis i el perfil dels consumidors.

Aquest estudi ha estat una acció finançada pel Fons Europeu Marítim i de la Pesca a través de la convocatòria dels ajuts GALP 2023. 

Gratuït

Moll pesquer, s/n
Palamós, 17230
+ Mapa de Google
972600424
Visualitza el lloc web de Recinte