Maria José Jiménez Carruesco, la palamosina de més edat, celebra els seus 104 anys

L’acte festiu d’aniversari ha tingut lloc avui, dijous 7 de març, al centre sociosanitari Palamós Gent Gran, on Maria José Jiménez resideix actualment.

Diversos usuaris així com el personal i la direcció d’aquest servei, s’han sumat a la celebració que també ha comptat amb la presència de la família i amics de la senyora Jiménez.

L’alcalde de Palamós i la regidora de Gent Gran, Yolanda Aguilar, també han estat presents en aquesta celebració, felicitant-la en nom del municipi, amb l’obsequi d’un ram de flors.

Maria José Jiménez va néixer l’any 1920, a Barbastro (Huesca), on va viure fins a contraure matrimoni amb el seu marit, Fernando Pérez-Mañanet, moment en el qual es trasllada a Barcelona, on neixen els seus dos fills.

Vídua des de fa vint-i-nou anys, la senyora Jiménez ha estiuejat bona part de la seva vida a Palamós, municipi on va traslladar definitivament la seva residència l’any 1994, en un pis situat a la zona de l’Eixample. Des de fa un temps, que es troba resident al centre sociosanitari Palamós Gent Gran.

Actualment, la Maria José Jiménez Carruesco té un fill, dos néts i cinc besnéts.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Acció Social

Relacionades per entitat