Palamós acull la jornada educativa English Day amb prop de 400 alumnes de diferents centres escolars del Baix Empordà

Avui dilluns 13 de març prop de 400 alumnes de 5è i 6è de Primària representants de 13 centres educatius del Baix Empordà han participat a la jornada ‘English Day’, que ha tingut lloc a la Nau dels 50 metres de Palamós.

L’English Day és una diada de participació entre escoles de la comarca del Baix Empordà, conduïda en llengua anglesa que ha permès als i les alumnes posar en pràctica els seus coneixements en anglès.

Al llarg del matí s’han dut a terme diferents activitats educatives on s’ha fomentat l’intercanvi comunicatiu entre escolars dels diversos centres participants mitjançant jocs, tallers i speakings amb l’objectiu d’oferir l’aprenentatge també fora de l’aula.

El tema central de la jornada ha estat la història de ‘Charly and the chocolate factory’, que reflexiona sobre la igualtat de gènere, amb la qual els centres escolars han estat treballant a classe en les darreres setmanes, i que avui els alumnes han pogut gaudir en format d’obra de teatre.

La Nau dels 50 metres ha estat la seu central de la jornada, i també s’han dut a terme alguns tallers a l’exterior, en diverses places del municipi com la plaça d’Enric Vincke, la dels Comtes de Palamós o la del Suro.

Les activitats realitzades durant aquesta jornada han estat fruit de la coordinació entre els docents especialistes en llengua anglesa de les tretze escoles participants, i ideades a partir d’un Seminari de Formació que va tenir lloc a principis d’aquest curs acadèmic.

La jornada és una iniciativa encapçalada pel Centre de Recursos Pedagògics del Baix Empordà, i ha esat coorganitzada per l’Institut Escola Vila-romà i l’escola Torres Jonama de Mont-ras juntament amb el Servei Educatiu del Baix Empordà.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Educació

10/06/2024

Relacionades per entitat