Palamós promociona la seva oferta turística a la fira “Navartur” de Pamplona

L’oferta turística de Palamós és present aquest cap de setmana, d’es d’avui divendres 23 i fins diumenge 25 de febrer, a la fira Navartur que té lloc a Pamplona. D’aquesta manera el municipi de Palamós torna a ser present per segon any consecutiu en aquest certament, amb l’objectiu de continuar incidint en un mercat emissor de turisme per a Catalunya tan important com és el del nord de l’Estat.

A Navartur l’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós ubica un espai d’informació i promoció del municipi, inclòs dins de l’estand conjunt del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, i que és atès per personal municipal.

Palamós dona a conèixer a Pamplona la seva àmplia oferta turística basada en els sectors comercials, la restauració, les seves activitats lúdiques, les platges o els esports nàutics. El principal objectiu és poder fer arribar l’oferta que prepara el municipi per al proper període festiu de Setmana Santa així com la d’estiu, on la gastronomia, el comerç, o el paisatge, són referents.

La consistència i qualitat de l’oferta de Palamós, ubicada al mateix centre de la Costa Brava, la fan adient a la participació en fires turístiques que tenen lloc en un radi relativament curt (de 300 a 800 km), que permet al turista desplaçar-s’hi amb comoditat des del seu lloc d’origen, fins i tot, en períodes curts de vacances.

Promoció turística de Palamós durant aquest any 2024

Enguany Palamós es promociona en un total de set fires turístiques, nacionals i internacionals, en un calendari que es va iniciar el passat mes de gener, on el municipi va ser present a la Holiday World Show, la principal fira de turisme d’Irlanda, celebrada a Dublín.

Després de Navartur, Palamós visitarà, del 22 al 24 de març, la fira del Mercat del Ram, a Vic. Posteriorment, ho farà en certàmens especialitzats en el sector dels creuers, com la Seatrade Global, a Miami, que tindrà lloc del 8 a l’11 d’abril; i la Seatrade Med, a Màlaga, prevista pels dies 11 i 12 de setembre. Finalment, també es destaca la presència de Palamós en els Fòrums Gastronòmics de Girona i Barcelona, que se celebraran de l’11 al 13 de març, i del 4 al 6 de novembre, respectivament.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Turisme i Promoció Econòmica

16/04/2024

Relacionades per entitat