Palamós reprendrà diumenge l’activitat “El Primer Bany de l’Any”, obrint la temporada de platja a la Costa Brava

L’Àrea de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Palamós reprendrà, el pròxim diumenge 24 de març, l’activitat popular i festiva “El Primer Bany de l’Any”, mitjançant la qual, i coincidint amb el període festiu de Setmana Santa, Palamós dona el tret de sortida a la temporada de platja i a l’ús lúdic del seu espai litoral.

Aquesta activitat havia quedat aturada arran el període de pandèmia i ara es reprèn de nou, com a referent en l’inici de la temporada de platja a Palamós, amb una proposta que potencia la desestacionalització del producte redefinint l’espai litoral del municipi com un indret idoni per al desenvolupament d’activitats de tota mena (econòmiques, lúdiques, esportives, culturals).

Tovalloles commemoratives

La proposta “El Primer Bany de l’Any” és totalment gratuïta i oberta a tothom, i tindrà lloc a la platja Gran de Palamós, davant l’Àrea Activa. L’organització ha preparat 250 tovalloles commemoratives de l’activitat. Per a poder obtenir un d’aquests obsequis caldrà que, aquelles persones que vulguin participar a “El Primer Bany de l’Any” de diumenge vinent, s’adrecin abans, qualsevol dia d’aquesta setmana, a l’Oficina Municipal de Turisme (passeig del Mar, 2, baixos), recollint el tiquet acreditatiu.

Diumenge 24 de març, a partir de les 11:00 h, a l’Àrea Activa de la platja Gran es podrà recollir l’obsequi de la tovallola per aquells que hagin retirat prèviament el tiquet. A les 11:30 h l’activitat s’obrirà a tothom, i s’iniciarà una sessió d’escalfament dirigida i oberta a totes les persones que ho desitgin.

Tots a l’aigua!

A les 12 h en punt, tots els nedadors i nedadores participants en el “Primer Bany de l’Any” s’ubicaran a la platja Gran i ran d’aigua per, un cop soni el senyal, llançar-se al mar i oficialitzar el bany.

Un any més aquesta activitat comptarà amb la participació del Club Natació Palamós, que complementarà l’activitat, amb l’organització d’una nedada popular d’uns 500 metres per la badia del municipi.

Gestió integral del litoral

“El Primer Bany de l’Any”, esdevé el tret de sortida de la temporada de platja a Palamós, amb una proposta que posa en valor els espais litorals del municipi.

Dins aquest projecte s’inclou la gestió integral del litoral i dels serveis que hi són necessaris, principalment durant l’estiu (neteja, instal·lacions de dutxes, papereres), així com l’equipament lúdic i esportiu que hi ubica l’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós, o les empreses que gestionen serveis.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Turisme i Promoció Econòmica

23/07/2024

Relacionades per entitat