Arriba la 5a edició de la Fira del Conte, que tindrà lloc demà dissabte al passeig del Mar

Cartell Fira del Conte 2023

La proposta té com a objectiu promoure la literatura infantil i juvenil mitjançant els contes, fomentant la lectura entre els més joves. La fira comptarà enguany prop d’una quinzena d’expositors, entre editorials i llibreries. L’oferta cultural de la fira és pensada per a tota la família, i inclou altres propostes com tallers, espectacles, jocs i animació infantil.

La Biblioteca Municipal ja genera bona part de l’energia elèctrica que consumeix, mitjançant la instal·lació d’un sistema de plaques solars

Es tracta d’un total de 108 panells que en les darreres setmanes s’han ubicat a la coberta de la biblioteca, amb una potència global de 50,76Kwp, que permetran generar anualment 73.150kwh. El nou sistema fotovoltaic ja s’ha posat en marxa, i permetrà compartir l’energia elèctrica sobrant que es generi, amb altres equipaments municipals. L’Ajuntament de Palamós continua aplicant projectes d’estalvi energètic tant en la il·luminació de carrers, on progressivament s’ha anat passant al sistema Led, com en els equipaments i serveis públics.