S’inicia el període d’inscripcions per a la nova edició del Casal d’Estiu de Palamós

El pròxim dimarts dia 17 de maig s’obrirà el període d’inscripcions per a poder participar en el Casal Municipal d’Estiu, organitzat pel Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós i sota la gestió de l’empresa Tot Oci, Educació, Lleure i Esport.

El Casal d’Estiu de Palamós es divideix en el Casal per a mainada de 3 (amb P-3 finalitzat) a 12 anys, i amb el Casal Esportiu, adreçat a infants de 7 a 12 anys. Enguany el Casal d’Estiu tindrà lloc de l’1 de juliol al 31 d’agost, a les instal•lacions de l’Institut de Palamós i amb activitats també a la nau polivalent dels “50 metres”. Els horaris del casal seran els següents: torn de matí, de 9 a 13 h; torn de menjador, de 13 a 15 h; amb acollida matinal de 8 a 9 h, i de tarda, de 15 a 17 h.

Reunió informativa oberta a tothom
El proper dijous dia 12 de maig, tindrà lloc al Punt Jove de Palamós, ubicat al carrer Santa Marta, 6 (davant pàrquing de la Cooperativa), una reunió informativa oberta a tothom i prèvia a les inscripcions, on es donaran a conèixer les activitats, els períodes establerts i els preus d’aquesta activitat.

Aquesta reunió informativa s’iniciarà a les 19.30 h per a les persones interessades en el Casal d’Estiu; i a les 20.15 h, per a aquelles persones que requereixen informació del Casal Esportiu.

Per tal de poder informar de manera més concreta del desenvolupament del Casal i de les activitats que es realitzaran, és previst que el dia 29 de juny s’organitzi una reunió informativa adreçada als pares i tutors de la mainada inscrita.

Procés d’inscripcions
Enguany el procés d’inscripcions s’allargarà fins al 27 de maig, de dilluns a divendres i en horari de matí i tarda, de 10 a 13 h i de 16.30 a 19.30 h, a la seu del Punt Jove de Palamós.

La documentació del nen o nena necessària per a realitzar la inscripció és la següent: una fotografia tipus carnet i una fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant.

Un cop presentada aquesta documentació caldrà fer el pagament de la quota a l’entitat bancària corresponent.

Pel Casal Municipal d’Estiu els preus seran de 150 € al mes si la inscripció és de matí, i de 160 € si s’opta pel torn de migdia amb servei de menjador. La inscripció també es pot realitzar per setmanes individuals o per dues setmanes consecutives amb les quotes corresponents.

El casal també ofereix el servei d’acollida de 8 a 9 h, al preu de 30 € al mes, i de tarda, de 15 a 17 h amb una quota de 70 € al mes. Com el casal aquest servei també es pot sol•licitar per setmanes individuals o per dues setmanes consecutives.

Casal d’Estiu i Casal Esportiu
Entre les activitats que s’inclouen al Casal d’estiu cal destacar: els jocs, els tallers, les propostes de psicomotricitat, la dansa, gimcanes o les excursions.

En l’àmbit més esportiu es realitzaran activitats com el bàsquet, futbol, beisbol, hoquei, sortides amb BTT o esports de platja.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Educació

10/06/2024

Relacionades per entitat