Tot a punt per a la celebració de la Diada de la Gent Gran, on Palamós homenatja cada any, el col·lectiu de la tercera edat del municipi

El diumenge 30 d’abril tindrà lloc la cinquena edició de la Diada de la Gent Gran de Palamós, mitjançant la qual es fa protagonista a tot el col·lectiu de la tercera edat del municipi, dedicant-los aquesta trobada festiva anual, que també és oberta a la participació de tots els palamosins i totes les palamosines, de totes les edats, que ho desitgin.

Aquesta jornada és organitzada per l’Associació Municipal de la Gent Gran, amb el suport de l’Ajuntament de Palamós, i tindrà lloc a l’espai municipal polivalent de la “Nau dels 50 metres” (plaça del Suro), a partir de les 14 h.

La Diada de la Gent Gran de Palamós inclou un dinar (entremès i amanida, arròs, postres, aigües minerals, vi, cava i cafè), que posteriorment s’amenitza amb un ball. Durant l’acte s’homenatja especialment a les persones de Palamós que celebren 80 anys, convidant-los al dinar i obsequiant-los amb un record d’aquesta jornada.

Les persones interessades a participar de la Diada poden adquirir el tiquet del dinar fins dimarts de la setmana vinent, 25 d’abril, com a data límit. El preu és de 25 euros.

Per a poder fer la reserva de localitat cal adreçar-se a la seu de l’Associació Municipal de la Gent Gran de Palamós (Av. del president Francesc Macià, 7) de dilluns a dijous de 16 a 19 h.

Per a més informació en relació amb la Diada de la Gent Gran de Palamós, també es pot trucar al telèfon d’aquesta entitat local, 972 601 537 (de 16 a 19 h).

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat