Demà dissabte Palamós obrirà una nova edició de la fira comercial “Palamóswing”

Els comerciants de Palamós associats a l’entitat Fecotur participaran aquest cap de setmana a la fira comercial “Palamóswing”, que tindrà lloc demà dissabte 3, durant tot el dia (de 10 a 21 h), i el matí de diumenge 4 de juny (de 10 a 14 h), a la zona comercial centre de Palamós.

Prop de 40 botigues participants ubicaran les seves parades en un ampli itinerari a l’aire lliure, concretament als carrers: Tauler i Servià, Major, Cervantes, Dídac Garrell i plaça dels Arbres; un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, d’alimentació i de regal, antre altres.

Les diverses parades participants convertiran la zona comercial del nucli antic de Palamós en un gran espai per a vianants, tancat al trànsit, i on els visitants podran passejar i comprar tota mena de productes que oferiran els comerciants, amb la mateixa qualitat i varietat de sempre, a preus molt econòmics i amb descomptes especials.

Activitats infantils i música en viu
Seguint la dinàmica d’aquests darrers anys, les botigues participants obsequiaran els clients amb vals per a participar d’activitats gratuïtes adreçades als més menuts. Es tracta concretament de les que tindran lloc a l’espai de la ludoteca, que se situarà al carrer del President Francesc Macià, on la mainada es podrà divertir metres els pares fan les seves compres; o bé les que tindran lloc a l’Estenedor de xarxes, al port, on es troben ubicats diversos jocs inflables.

Durant la realització de la Fira es tancarà al trànsit de vehicles els carrers comercials del centre, i al tram de l’avinguda de l’Onze de Setembre, entre els carrers del President Francesc Macià i el passeig del Mar.

En aquest espai tindran lloc els dos concerts de música en viu que es programen per aquesta edició. Es tracta dels que es duran a terme demà dissabte a les 12 h i les 18 h, i que tindran la música swing com a protagonista.

“Palamóswing” és organitzada per l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i Aigües Palamós; i se suma un any més a l’oferta de fires comercials del municipi, juntament amb “ForaStoc”, que té lloc el mes de març, i la “Dolce Vita” del mes d’agost.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Turisme i Promoció Econòmica

Relacionades per entitat