El cicle de concerts a l’aire lliure Quan el sol es pon finalitza divendres amb una proposta per al públic infantil i familiar

L’Àrea de Turisme de l’Ajuntament de Palamós finalitzarà aquest proper divendres l’edició d’estiu del cicle de concerts a l’aire lliure Quan el sol es pon, amb la darrera de les actuacions programades.

L’actuació, prevista per demà divendres 18 d’agost a les 19 h a l’escenari fix del passeig del Mar, anirà dirigida especialment al públic infantil i familiar i serà a càrrec de Jordi Tonietti que presentarà el seu espectacle Fem una festa?. D’aquesta manera es tancarà aquesta iniciativa mitjançant la qual es proposen espectacles i música en directe a diferents espais de la vila per gaudir dels vespres d’estiu a Palamós.

Enguany s’han programat un total de cinc actuacions, dues de les quals dirigides especialment al públic infantil i familiar. Els concerts, tots ells gratuïts, han tingut lloc en diferents espais i places del municipi com l’escenari fix del passeig del Mar, la plaça Catalunya, la plaça Murada o la plaça de Sant Pere.

La programació d’actuacions dels concerts Quan el sol es pon d’aquest estiu es va iniciar el passat 4 de juliol i ha comptat amb la participació de les formacions de Can Cantem, Covertons, Dex’s Band, Big Black Rhino, i divendres tancarà Jordi Tonietti.

Totes les actuacions programades fins ara en aquest cicle han comptat amb un alt nombre de públic assistent, que ha pogut gaudir de les diverses i variades propostes musicals que s’han inclòs enguany dins el programa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Turisme i Promoció Econòmica

Relacionades per entitat