S’inicia el període d’inscripcions per a poder participar en els tallers Connecta’t, destinats a la formació en noves tecnologies i la cerca de feina a Palamós

Aquesta setmana s’ha obert el període d’inscripcions per a poder participar en els tallers “Connecta’t”, destinats a la formació en noves tecnologies i la cerca de feina a Palamós. Es tracta d’una nova proposta que s’inclou dins el programa formatiu que organitza l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós.

Es tracta d’una formació especialitzada gratuïta, que s’impartirà en forma de tallers durant els propers mesos de setembre i octubre. Els seus continguts inclouen activitat formativa en l’aplicatiu Whatsapp business (4 h), la creació de pàgines web amb Wordpress (20 h), Google analítics (4 h), ACTIC nivell bàsic (20 h) o Linkedin (12 h). També s’impartiran coneixements en l’aplicació de la intel·ligència artificial en la cerca de feina (4 h), o el treball en la marca personal i la imatge (8 h).

Els tallers “Connecta’t” són adreçats a totes les persones majors de 16 anys, empadronades a Palamós, i inscrites al Servei d’Ocupació de Catalunya amb una demanda d’ocupació o millora de feina.

Les persones interessades a participar en aquests tallers poden fer la seva inscripció a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós (C/ de Santa Marta, 6), de dimarts a divendres de 10 a 14 h. El període d’inscripció està obert fins el dia abans de l’inici de cada taller, segons disponibilitat de places. Per a més informació, es pot consultar el web: www.promocioeconomica.palamos.cat, trucar al telèfon 972 600 380, o bé enviant un Whatsapp al 670 227 539.

Suport en la recerca de feina i amb les noves tecnologies
L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Palamós també ofereix un servei d’orientació i acompanyament en la recerca de feina i de suport amb les noves tecnologies, de dimarts a divendres de 10 a 13 h (cal demanar cita).

Aquestes accions formatives formen part del projecte “Treball als barris” subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministerio de Trabajo y Economia Social.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat