Demà dissabte Palamós obrirà una nova edició de la fira comercial ‘Dolce Vita’

Els comerciants de Palamós associats a l’entitat Fecotur participaran aquest cap de setmana a la fira comercial ‘Palamós Dolce Vita’, que tindrà lloc demà dissabte 26, durant tot el dia (de 10 a 21 h), i el matí de diumenge 27 d’agost (de 10 a 14 h), a la zona comercial centre de Palamós.

Prop de 40 botigues participants ubicaran les seves parades en un ampli itinerari a l’aire lliure, concretament als carrers: Tauler i Servià, Major, Cervantes, Dídac Garrell i plaça dels Arbres; un excepcional recorregut on els comerços de Palamós oferiran articles de roba, d’alimentació i de regal, antre altres.

Les diverses parades participants convertiran la zona comercial del nucli antic de Palamós en un gran espai per a vianants, tancat al trànsit, i on els visitants podran passejar i comprar tota mena de productes que oferiran els comerciants, amb la mateixa qualitat i varietat de sempre, a preus molt econòmics i amb descomptes especials.

Activitats infantils
Seguint la dinàmica d’aquests darrers anys, les botigues participants obsequiaran els clients amb vals per a participar d’activitats gratuïtes adreçades als més menuts.

Es tracta concretament de les que tindran lloc dissabte, matí i tarda, a l’espai de la ludoteca, que se situarà a la plaça dels Arbres, davant l’accés al carrer Major, on la mainada es podrà divertir metres els pares fan les seves compres. Cal sumar també les que tindran lloc dissabte a la tarda a l’Estenedor de xarxes, al port, on es troben ubicats diversos jocs inflables.

‘Palamós Dolce Vita’ és organitzada per l’Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós (Fecotur) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palamós, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona i Aigües Palamós; i se suma un any més a l’oferta de fires comercials del municipi, juntament amb ‘ForaStoc’, que té lloc el mes de març, i la ‘Palamóswing’ del mes de juny.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Turisme i Promoció Econòmica

Relacionades per entitat