El Punt Jove de Palamós organitza un Curs d’Informàtica Bàsica adreçat a joves que busquen feina

Aquesta setmana s’ha iniciat el període d’inscripcions per a poder participar en el Curs d’Informàtica Bàsica adreçat a joves del municipi d’entre 16 i 35 anys, amb poca o cap noció en l’àmbit informàtic.

Aquesta és una iniciativa formativa del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós, totalment gratuïta, que té com a objectiu oferir als joves una formació bàsica d’introducció a les noves tecnologies, a través de les quals puguin adquirir una competència mínima per utilitzar l’ordinador i navegar per internet com a eina per la recerca de feina.

El curs es durà a terme els dies 17, 19 i 24 de febrer, amb horari de tarda (de 18 a 19.30 h), al Punt Jove de Palamós, i serà a càrrec de la tècnic en informàtica i noves tecnologies, Àngels Villar.

Inscripcions al curs
El Curs d’Informàtica Bàsica per a joves ha obert aquesta setmana el període d’inscripcions que s’allargarà fins al proper divendres 14 de febrer. Cal recordar que les places per a poder prendre part al curs són limitades.

Per tal de poder formalitzar aquesta inscripció caldrà adreçar-se qualsevol dia laborable de 9 a 14 h i de 16 a 20 h, al Punt Jove de Palamós (carrer de Santa Marta, 6, tel: 972 31 37 39) o bé per correu electrònic a l’adreça: puntjove@palamos.cat.

Taller d’introducció a la creació d’apps Android
En paral•lel a la realització d’aquest curs i dins l’àmbit de les noves tecnologies, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Palamós també prepara el Taller d’introducció a la creació d’apps Android.

Aquesta proposta formativa, i també totalment gratuïta, es durà a terme el mes que ve, concretament els dies 10 i 12 de març, al Punt Jove de Palamós i en horaris de 18 a 20 h.

Els participants a aquest taller tindran l’oportunitat de conèixer nocions bàsiques sobre les apps, la seva programació i funcionament, treballant en idees d’apps que es puguin aplicar en els àmbits d’interés dels participants.

Inscripcions al Taller d’apps Android
El període d’inscripcions per a poder participar en el Taller d’introducció a la creació d’apps Android, ja s’ha obert al Punt Jove de Palamós, i no es tancarà fins al dia 7 de març.

Cal recordar que aquest taller també té places limitades i que serà impartit per la tècnic en informàtica i noves tecnologies, Àngels Villar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat