Grups de dansa oriental de les comarques gironines s’uneixen en un espectacle a benefici de la campanya Sos Richi

El proper dissabte 28 de juliol Palamós tornarà a programar una activitat solidària amb l’objectiu de recaptar fons mitjançant els quals poder fer front al tractament mèdic de l’infant palamosí de 6 anys, Ricard García, “Richi”, afectat per un tumor cerebral anomenat medul•loblastoma, un dels tumors malignes pediàtrics més agressius que existeix.

SIS GRUPS GIRONINS DE BALLS ORIENTALS
En aquest cas es tracta de l’espectacle de balls orientals, amb dansa del ventre i balls tribals, que tindrà lloc a partir de les 20 h al teatre auditori La Gorga, a Palamós.

L’activitat escènica serà a càrrec d’un total de 14 ballarines integrants de 6 grups de dansa de les comarques gironines, provinents de Girona, Figueres, Olot, Santa Cristina d’Aro o Platja D’Aro i que s’han unit de manera especial per a poder realitzar aquesta proposta solidària.

L’espectacle, organitzat per l’Associació de Carnaval de Palamós, aproparà al públic assistent la màgia dels diversos balls orientals així com el vestuari que utilitzaran les ballarines, uns vestits típics dels països origen d’aquestes danses.

El preu de les entrades serà de 5 € i tota la recaptació obtinguda es destinarà a cobrir l’alt cost del tractament al qual s’ha de sotmetre en Richi, que actualment està rebent en un hospital de Boston als Estats Units, concretament al Dana Farber Cancer Institute, un centre privat on hi ha els millors especialistes en el tractament de la tipologia de tumor que té aquest infant palamosí.

TRACTAMENT COSTÓS
El tractament al qual ha d’estar sotmès en Richi en el centre mèdic privat nord-americà on es troba acompanyat dels seus pares i la seva germana, pot suposar una despesa global d’uns 500 mil euros.

A banda de les propostes solidàries que s’organitzen (marató, concerts, espectacles) la Coordinadora Sos Richi té repartides guardioles solidàries per establiments i comerços de diversos municipis de la comarca i manté obert un número de compte on poder fer aportacions:2100 3317 11 2200205605.

En paral•lel a l’organització d’activitats solidàries s’està fent una recollida de taps de plàstic per a poder vendre a una empresa de reciclatge. En el lloc web: www.sosrichi.org s’hi pot trobar tota la informació dels sistemes que s’han establert per a poder col•laborar així com tota la informació al dia d’en Richi.

Després de les diverses operacions a les que ha estat sotmès, actualment l’infant Ricard García, “Richi”, es troba finalitzant el tercer cicle de quimioteràpia del total de sis que haurà de realitzar i als quals està responent favorablement.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat