L’Ajuntament de Palamós organitza dissabte, 12 hores d’activitats per posar en relleu el caliu cultural del municipi

El Centre Cultural La Gorga, conjuntament amb disset entitats culturals de Palamós, ha confeccionat un programa amb més d’una vintena d’activitats gratuïtes per a tots els públics que està previst que comenci a les vuit del matí amb unes matinades a càrrec dels Grallers de Palamós.

Al llarg del matí hi haurà tallers per a la mainada amb la Fundació Xarxa, Traca.teatre, Gespa Teatre i AF Cine Club Bahia a l’Av. Catalunya (davant correus), cercavila pels carres de Palamós amb els Dimonis de la Fosca, els Grallers del Palamós, la Colla Gegantera i l’Associació Posa’t El Nas.

A partir de les dotze al Teatre La Gorga, continuarà el programa amb: animació infantil a càrrec de l’Associació Posa’t El Nas, teatre per a joves amb l’obra Hormones adolescents de Gespa Jove, l’exercici teatral El silenci dels amants a càrrec de Gespa Teatre, l’audiovisual Hivern als Picos de Astazu Parc Natural d’Ordesa de l’AF Cine Club Bahia, la Mostra d’intèrprets joves, organitzada per Joventuts Musicals de Palamós i, per tancar, una Cantada amb Escàlem Coral.

La Jornada continuarà al migdia amb un showcooking per a les entitats participants a la jornada a l’Espai del Peix.

A la tarda, a partir de les quatre, es tornarà a reprendre l’activitat amb l’animació pels carrers de la vila amb la carrossa de la Comissió de Carnaval. Al Teatre La Gorga seguirà amb: una cantada d’havaneres, cançons marineres i de taverna d’arreu a càrrec del grup Norai, l’actuació de Fusions Grup vocal, la projecció de l’audiovisual En globus per la Capadòcia de l’AF Cine Club Bahia, l’actuació de la coral Tramontana de la Llar de la Gent Gran, un assaig obert de l’obra Dues dones que ballen de Gespa Teatre, l’audiovisual Dansa contemporània a Palamós de l’AF Cine Club Bahia, l’actuació del Coro Rociero Azahares, l’audiovisual Triatló 2013 a Palamós a càrrec de l’AF Cine Club Bahia, la Cantada de la Coral El Progrés i finalitzarà cap a les vuit del vespre amb l’actuació del Coro Rociero Añoranzas del Sur de la Casa Cultural de Andalucía.

La jornada es planteja com un punt de trobada on les associacions participants tindran una oportunitat més de prendre contacte entre elles, així com de fer-se visibles a la població mostrant qui són i el que fan.

El programa d’aquesta diada es complementarà amb Portes obertes al Centre Cultural La Gorga que començarà a les deu del matí després d’un esmorzar popular.

El Centre Cultural La Gorga, que acull el teatre municipal del mateix nom, i que enguany compleix disset anys de la seva posada en funcionament, l’any passat es va convertir en seu de vuit entitats culturals de la població.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat