L’església de Palamós acollirà dissabte una nova edició del concert de Nadal de la Coral el Progrés

La Coral El Progrés de Palamós organitza el seu tradicional concert de Nadal que tindrà lloc dissabte 29 de desembre, a les 19.30 h, a l’església de Santa Maria del Mar de Palamós.

Aquest concert, gratuït, s’emmarca dins les activitats que el cor organitza cada any a Palamós amb motiu de les festes de Nadal.

La coral El Progrés oferirà un magnífic i variat repertori de cançons de diversos estils i èpoques, totes elles cançons tradicionals nadalenques. El programa d’enguany també inclourà com a novetat la lectura de poemes nadalencs que recitaran diversos cantaires del cor palamosí, i que s’iran intercalant a les diverses peces musicals programades.

LA CORAL EL PROGRÉS- 115 ANIVERSARI
La coral El Progrés és actualment la degana de les entitats culturals a Palamós, fundada l’any 1897 celebra enguany el seu 115 aniversari.

Durant la seva llarga història ha estat dirigida per diferents músics palamosins de gran prestigi com els mestres: Josep Casanovas, Santiago Bañeras, Agustí Salvadó, Martí Camós, Amadeu Cuadrado o Lourdes Valls. Actualment la direcció és a càrrec de Kevin Hepworth i Guillem Batllori.

El cor està formada per una trentena de cantaires que ofereixen repertori molt variat amb cançons tradicionals catalanes, sardanes i també cançons modernes, cors d’òpera i cançons tradicionals d’altres països. La coral El Progrés és membre de la FCEC i participa en la roda de concerts de cant coral de la província de Girona.

De l’activitat musical de la coral fora del municipi es destaquen actuacions a Vinaròs (l’any 2003), Huelva (l’any 2001), a Ceret (França) la primavera de 2004, diversos concerts a Alemanya; i en els darrers anys, al Festival Internacional Media Valle Canta de Lucca (la Toscana), i al Festival Nazionale della Polifonia e del Folklore a la Ligúria, tots dos a Itàlia.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat