“L’Espai del Peix” rep la visita d’una delegació de venedors del principal operador turístic rus a l’Estat espanyol

Una delegació formada pels cinquanta millors venedors de l’empresa Natalie Tours, el principal operador turístic rus a l’Estat espanyol, va visitar ahir (14/10/12) Palamós i de manera especial l’Espai del Peix on varen tenir l’oportunitat d’apropar-se a la cultura gastronòmica marinera del municipi.

Aquesta visita forma part d’un viatge de cinc dies de familiarització i incentiu a la Costa Brava que ha organitzat especialment per aquesta delegació el Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb el suport dels ajuntaments dels municipis visitats.

PAISATGE I GASTRONOMIA
L’estada a Palamós es va iniciar ahir diumenge al matí amb una visita guiada al celler Brugarol de la finca situada a Bell-lloc, on la delegació russa va tenir l’oportunitat de conèixer les singularitats del vi de la D.O Empordà. Posteriorment els representants de l’operador Natalie Tours es varen traslladar al centre del municipi amb un recorregut que els va permetre conèixer el paisatge litoral de la vila.

Un cop situats al port la visita es va centrar a l’Espai del Peix on els representant russos van poder conèixer i degustar una mostra de la gastronomia marinera, un dels principals atractius turístics de la Costa Brava. Aprofitant aquest visita l’alcaldessa de Palamós, M. Teresa Ferrés, va donar-los la benvinguda al municipi i a l’equipament cultural.

Natalie Tours és actualment el principal operador turístic en el mercat emissor rus cap a l’Esta espanyol, on gestiona xifres properes al 40% de les reserves de viatges. Les xifres de reserva actual de Natalie Tours indiquen que el 2012 es podrien assolir els 300.000 turistes gestionats (el 55% dels quals trien com a destinació Catalunya). Les contractacions habituals realitzades a aquest operador tenen una mitjana de 12 nits a la destinació i una despesa de fins a 1.400 euros per persona en ofertes complementàries.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

24/07/2024

Relacionades per entitat