Operaris de la Brigada Municipal de l’Ajuntament de Palamós realitzen l’arranjament d’un tram de vorera del carrer de Sant Antoni

Aquesta setmana operaris de la Brigada Municipal d’Obres de l’Ajuntament de Palamós han iniciat l’arranjament i millora d’un tram de vorerar del carrer de Sant Antoni.

Es tracta d’un tram de vorera d’uns 45 metre lineals, situada en el sector del carrer de Sant Antoni que connecta amb l’avinguda de l’Onze de Setembre.

La vorera presentava un pendent pronunciat que es va originar en el moment en el que es va construir, formant part de la urbanització que envolta el perímetre de l’edifici que hi ha en aquest tram.

Aquest desnivell dificultava el pas de cadires de rodes o cotxets, que no els permetia circular-hi amb comoditat i de manera longitudinal, provocant sempre un cert desplaçament cap a l’exterior de la vorera.

Els treballs que ara s’executen restabliran el pendent al 2% en els més de 90 metres quadrat de superfície global.

El termini d’execució de les obres és d’uns quinze dies i el seu pressupost d’uns 3.800 euros.

Les actuacions d’arranjament de voreres formen part del programa de manteniment i millores de la via pública, que la Brigada Municipal realitza durant l’any en diverses zones del municipi, millorant places, carrers i espais públics de la vila.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat