Palamós se suma al Gran Recapte d’Aliments que es durà a terme el proper divendres i dissabte

Palamós se suma al Gran Recapte d’Aliments 2012 que es durà a terme aquest proper divendres 30 de novembre i dissabte 1 de desembre arreu de Catalunya. Aquesta és una iniciativa de la Fundació Banc dels Aliments i l’Obra Social ”la Caixa” davant l’actual conjuntura econòmica i social, que comporta l’augment progressiu de l’índex de persones a Catalunya amb mancances alimentàries.

La campanya a Palamós és coordinada per les entitats que formen la Taula Palamós Solidari amb la col•laboració de l’Àrea de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Palamós.

PUNTS DE RECOLLIDA I ALIMENTS NECESSARIS
Les persones interessades en fer donacions d’aliments ho podran fer als següents supermercats i àrees comercials de Palamós: Sorli-Discau, Caprabo, Gros Mercat, Dia, Esclat i Mercadona.

L’horari per a poder aportar aliments a aquests centres serà divendres 30 de novembre, de 14.30 a 21.30 h, i el dissabte 1 de desembre, de 9 a 21 h, (excepte Gros Mercat, dissabte a la tarda és tancat).

S’aconsella als ciutadans que vulguin col•laborar amb la campanya que aportin principalment llegums secs, oli, llet i llaunes de conserva de peix. Es tracta doncs d’aliments bàsics, envasats i amb un valor nutritiu alt, perfectes per poder ser transportats i consumits de forma no immediata.

ES REQUEREIXEN MÉS VOLUNTARIS
Aquest punts de recollida comptaran amb l’ajuda de voluntaris que aportaran part del seu temps a la recollida. La Taula Palamós Solidari demana la col•laboració dels ciutadans de la vila per aconseguir mobilitzar el màxim de voluntaris possibles.

Les persones que vulguin participar com a voluntàries al Gran Recapte d’Aliments poden adreçar-se al Punt Jove de Palamós (c/ Santa Marta, 6) o bé al telèfon 972 31 37 39.

DOTACIÓ DE MÉS ALIMENTS PER AL CDA
Tots els productes recollits durant aquesta campanya es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments (CDA) que s’ubica a Palamós. Aquests aliments es lliuraran a les famílies que ho requereixin mitjançant criteris baremats prèviament pels tècnics de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania de l’Ajuntament de Palamós.

El Centre de Distribució d’Aliments a Palamós es troba ubicat al número 32 del carrer d’Àngel Guimerà.

Els CDA tenen com a objectiu avançar i consolidar la feina que les institucions públiques i privades realitzen envers les persones que es troben en situació de pobresa i exclusió social, ampliant el nivell de cobertura de les necessitats bàsiques primàries i reforçant la dimensió promocional i educativa amb les famílies i el treball en xarxa.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat