S’escull el cartell que serà la imatge de la Festa Major de Palamós 2017

El disseny presentat per la jove palamosina Lorena Clot Gallardo, ha estat escollit com a guanyador per a convertir-se en la portada de la revista i del programa anunciador de la Festa Major de Palamós 2017.

Avui dimarts 25 d’abril, el jurat format pel regidor de Cultura, Patrimoni i Arxiu, així com per diversos tècnics d’aquestes àrees municipals, han escollit aquest cartell d’entre un total de dotze propostes presentades.

La imatge de la Festa Major
El disseny escollit com a imatge de la Festa Major es basa en una composició on el campanar de la vila i el perfil dels edificis del barri vell s’acompanyen del color blau del mar i de l’esclat a la nit dels focs d’artifici.

L’elecció d’aquest cartell per part del jurat ha estat per unanimitat, destacant la seva originalitat, creativitat i qualitat que es recull en el seu disseny. El cartell guanyador ha estat premiat amb 250 €.

Festa Major de Palamós 2017
La Festa Major de Palamós tindrà lloc del 23 al 26 de juny. Entre les novetats d’activitats que s’incorporaran per a l’edició de 2017 (fruit del procés de participació ciutadana), es destaca la realització dels anomenats matins esportius amb propostes d’activitat física pensades per a tota la família. Aquesta activitat es durà a terme els dies 24, 25 i 26 de juny a la platja Gran, concretament a l’espai de l’Àrea Activa.

Els mateixos dies i també a la platja Gran de Palamós, tindrà lloc una altra de les novetats, concretament els batejos de submarinisme. La proposta la portarà a terme l’Associació de Submarinisme i Oci de Palamós que, sota el títol de “Infusions de busseig” oferirà als participants la possibilitat de conèixer l’activitat del submarinisme d’una manera teòrica i pràctica sota la supervisió d’un instructor.

La Festa Major 2017 també incorporarà una batucada el dia de Sant Joan que serà la primera actuació del grup Re-percussions, creada des del Punt Jove de Palamós; i un taller de realització de bombolles per als més petits el diumenge 25 de juny.

Totes aquestes activitats es complementen amb les més tradicionals del programa de festes, com els concerts de Barraques, la festa de la revetlla a Sant Joan o el castell de focs; així com aquelles que el procés de participació ha anat sumant durant les darreres edicions, com el jazz a la fresca, festa de l’aigua, cercaviles, demostració de pintura, entre altres.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

17/04/2024

Relacionades per entitat