Durant aquesta setmana l’Espai del Peix és protagonista del programa Cuines de TV3

Des d’ahir dilluns 23 de gener i durant tota aquesta setmana, l’Espai del Peix, de Palamós, i els tallers de cuina marinera, seran protagonistes del programa “Cuines” que emet TV3 tots els migdies a partir de les 15.40 h, aproximadament.

Durant tota la setmana el xef Oriol Blanes i, divendres també amb la participació del cuiner Ramon Boquera, seran els encarregats de presentar les receptes més autèntiques, exquisides i suculentes de la cuina marinera, tant de la cuina tradicional com de la més innovadora.

Totes les receptes que es presentaran són una bona mostra dels tallers de cuina que setmanalment organitza l’equipament cultural palamosí de l’Espai del Peix, amb l’objectiu de difondre la cultura gastronòmica local basada en el peix, tot posant en valor espècies poc conegudes, de preu baix i exquisides.

Les receptes que l’espai del peix mostrarà aquesta setmana seran la del peix gat amb verduretes escabetxades, maire amb cansalada i cruixent de romescada, verat amb crema de remolatxa i formatge de cabra, arròs de cananes i botifarra negra, i la de suquet de congre.

“L’ESPAI DEL PEIX”
L’Espai del Peix, inaugurat el març de l’any passat, s’ubica al port de Palamós, concretament al primer pis de l’edifici de la llotja on ocupa 280 metres quadrats de superfície, amb una cabuda per a 150 persones. L’Espai del Peix contribueix de manera global al coneixement del peix fresc de Palamós, esdevenint un centre d’interpretació del port i la pesca, una aula gastronòmica i un taller de degustació del peix, tot fomentant hàbits de consum saludables.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Relacionades amb Ajuntament

Relacionades per entitat